Despre EntreprenELLE

cover-2017

Bine ai venit !

EntreprenElle este o comunitate de femei care îşi doresc să evolueze continuu. Femei inteligente. Femei care nu se opresc din procesul de învăţare. Femei pasionate de business. Femei curioase, care isi pun intrebari referitor la tot ce le inconjoara. Femei interesate de cum pot avea o viaţă şi o societate mai bune. Femei active. Femei care susţin alte femei. Esti si tu o EntreprenELLE?

Prin EntreprenELLE mi-am dorit să creez un spatiu de întâlnire relaxat, pentru femei cu pasiuni comune. Fie ca este vorba de business, sau nu. Aici se aduna femei de afaceri si viitoarele antreprenoare; vorbim deschis despre subiectele care ne preocupa si raspundem, cu metode concrete, la intrebari.

Te invit să fii alături de femeile care transformă visurile în realitate!

Sunt sigură că vei descoperi poveşti care să te motiveze, esti incurajata să împărtăşeşti din propria ta experienţă, vei gasi raspunsuri la intrebari şi, cel mai important, poti ajuta prin povestea ta !

Bun venit în comunitatea EntreprenElle!

Cu drag, 

text1700772207

„You gain strength, courage and confidence by every experience in which you really stop to look fear in the face. You must do the things you think you cannot do.”-Eleanor Roosvelt

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s