Evenimentele EntreprenELLE

Afla mai multe despre evenimentele EntreprenELLE !

Primul eveniment EntreprenELLE, sustinut in parteneriat cu Deborah Milano Romania, a fost un succes si pentru asta iti multumesc!

Inainte, trebuie sa-ti marturisesc ceva legat de organizare…

Fiind la primul eveniment, nici nu am banuit cat de multe femei sunt interesate de dezvoltarea lor persoanala, iar cele peste 600 de inscrieri in mai putin de 24 de ore ne-au uimit complet!!! Nu va mai povestesc prin ce stres organizatoric am trecut, datorita faptului ca sala noastra avea o capacitate limitata iar inscrierile o depaseau cu mult! Astfel ca, am luat decizia sa organizam doua serii de intaniri si o parte dintre voi ati fost re-programate, ca sa putem incapea in sala! (Multumim inca odata de intelegere, ati fost minunate!)

Afla Prima cand va fi urmatorul eveniment EntreprenELLE!

In prima seara ne-am strans in numar mare, peste 200 de participante, si am petrecut cateva ore de relaxare, intre fete. Am vorbit despre legatura dintre frumusete-> incredere-> succes si  am aflat o multime de informatii utile despre machiaj, conservarea frumusetii si cum putem avea mai multa incredere in noi.

Vezi cum a fost seara noastra, in imaginile de mai jos:

denisa7
Miscarea pentru frumusete- incepe cu voi!
blog2
Denisa Avram

 

deborah4  DSC_3337blog   deborah6 deborah4blog1  entreprenelle (13)

A fost emotionant ca, o idee care nu demult era doar pe hartie, sa devenit realitate intr-un timp atat de scurt! Peste 200 de femei din Bucuresti au primit informatii valoroase, care vor face o diferenta reala in modul in care ele arata si se simt!

Frumusetea emana incredere iar increderea in noi, aduce succes!

Frumusete-> Incredere -> Succes!

Cu ajutorul Luciei Scurtu, makeup artist Deborah Milano, am invatat o multime de trucuri, tocmai bune de aplicat in fiecare dimineata sau cand cumparam produse de machiaj. De exemplu: Stiai ca, inainte sa cumperi un fond de ten este bine sa il testezi la lumina naturala. Aplica in magazin 2 nuante -pe zona maxilarului. Apoi iesi la lumina zilei vei vedea care nuanta este cea potrivita pentru tine. Lumina artificiala  folisita in magazine, te poate insela.

 

Te astept si la urmatoarele evenimentele, de unde vei pleca cu o multime de informatii care te vor ajuta sa devi cea mai buna varianta a ta! Daca vrei sa fii la curent cu data urmatorului evenimente, te poti inscrie la Newsletter chiar AICI!

Ma gasesti si pe pagina de facebook EntreprenElle sau pe Instagram!

Pe curand,

Denisa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s