Dacă visele devin realitate, tu ce alegi să visezi?

De câteva luni, pe frigiderul meu stă un mesaj special. Si nu trece o zi fără să-l văd.

Nu pot zice ca e primul lucru pe care il vad dimineata, pana nu imi beau cafeaua oricum nu prea vad nimic 🙂 , dar atunci cand il vad, ma mesajul lui ma energizeaza nespus.

Arnaut-Liliana-if-you-can-dream-it..

Iarna trecuta, cautam cadouri pentru prietenele mele si voiam sa iau ceva special fiecareia. Asa ca a fost o intamplare fericita sa dau peste standul Lilianei Arnaut din piata Universitatii, unde ajunsesem doar ca sa-i aratam lui Iris luminitiele.

M-au atras grafica, culorile vii si mesajele asa ca am intrat in micul stand si am inceput sa explorez. Am citit toate mesajele imprimate pe magneti, carti postale, gentute si deja mintea mea repartiza cui i s-ar potrivi cel mai bine, asa ca am ales 4 mesaje diferite, care se potriveau perfect, si am plecat.

Abia acasa am observat in plicuri, o carte de vizita a Lilianei Arnaut, artistul acelor ilustratii. Asa ca am inceput sa le studiez mai bine si sa inteleg ca ceea ce cumparasem erau, de fapt, printuri ale unor desene facute manual, in acuarela.

Dupa ce am cautat informatii despre cum sunt facute obiectele si am gasit acest video, am inteles cat de multa munca sta in spatele unor magneti, aparent simpli, cumparati pe fuga.

Pe Liliana am cunoscut-o personal la Targul 100% romanesc, unde venise cu minunatiile ei colorate.  Primul lucru pe care il remarci la Liliana Arnaut este zambetul din ochi atunci cand povesteste despre munca ei si despre cum mesajele ei au ajuns deja pe 5 continente!

Este sclipirea specifica antreprenorilor care au pornit de la o idee, de la un vis si munca lor prinde contur si este recunoscuta. Iubesc aceasta privire cand o reintalnesc si sper sa o vad din ce in ce mai des :).

Povestea ei mi s-a parut incredibila, o fata care la 14 ani a avut curajul si maturitatea sa plece singura din tara, pentru ca a inteles ca doar asa poate evolua. O consider o combinatie atipica intre un artist boem, dedicat creatiei si un antreprenor calculat si atent la tendintele pietei.

M-am gandit ca v-ar placea si voua sa o cunoasteti pe Liliana Arnaut: omul, artistul si antreprenorul si sa va lasati inspirati de povestea ei fascinanta!

Maine voi posta interviul complet iar daca aveti intrebari nu ezitati sa le postati mai jos!

Pe curand,

Denisa

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s