ACŢIONEAZĂ ACUM! Nu aşteptaţi momentul perfect – pentru că nu există!

Am rugat-o pe Camelia, să ne spună care sunt cele mai importante calităţi de care un antreprenor trebuie să dea dovadă, cele mai mari dificultăţi şi cele mai mari satisfacţii din viaţa unui antreprenor. Răspunsurile ei le găsiţi mai jos!

S-ar putea să îţi placă şi asta:

EntreprenELLE inteviu: Camelia Moldovan (part 1)

Recomand antreprenorilor promovarea prin social media. (Part 2)

TOP 3 calităţi pe care crezi că trebuie să le aibă un antreprenor?

Iniţiativă (să acţioneze, nu doar să dorească), perseverenţă (să treacă dincolo de barierele ce apar) şi integritate (deoarece e foste uşor să cedezi tentaţiilor şi să iei calea uşoară.)

Ce dificultăţi ai întâmpinat, ca antreprenor?

Pentru mine, până acum, cel mai dificil mi s-a părut să reuşesc să obţin informaţiile de care am nevoie, de la instituţiile statului (ONRC, ANAF, etc..). Îmi doresc să fac totul aşa cum trebuie, însă nimeni nu spune „cum trebuie” – aşa că ajungi să presupui, să îi intrebi pe alţii, ce au facut ei în situaţia ta, etc…strive-for-progress-not-perfection

Care sunt cele mai mari 3 satisfacţii pe care le ai, ca antreprenor?

  • Mulţumirea clienţilor şi feedback-ul pozitiv primit de la ei;
  • Momentul când vin noi clienţi şi zic ca au venit la recomandarea altor clienţi mulţumiţi;
  • Libertatea de a lua orice decizie (e adevarat că vine cu o mare responsabilitate, dar te scapă de frustrarea de a vrea să faci ceva şi să nu poţi);

Ce sfat le-ai da femeilor care vor să îşi pornească propria afacere?

Cel mai bun sfat mi se pare urmatorul: ACŢONAŢI! Nu aşteptaţi momentul perfect pentru că nu există aşa ceva. Mai bine începeţi ceva şi modificaţi pe parcurs decât să aşteptaţi ca totul să fie perfect şi să nu o faceţi niciodată.

O să pară o nebunie în unele momente în care nu aveţi răspuns la multe din întrebări, însă o să vedeţi că lucrurile se clarfică singure pe parcurs.

P.S: Eu m-am regasit in sfatul Cameliei, asa ca am scris un articol despre despre PERFECTIONSISM si cum el ne saboteaza. Daca vrei sa stii ce e de facut ca sa duci la bun sfarsit un lucru, fara sa te mai consumi, gandindu-te cum poate fi imbunatati si sa sfarsesti amanand la nesfarsit… gasesti articolul AICI!

Acum e randul tau, spune-mi ce parere ai despre sfatul Cameliei. Ti se intampla sa nu te apuci de un lucru pentru ca astepti circumstantele perfecte? Cum ai de gand sa lupti contra acestui obicei contra-productiv?

Ne auzim curând, 

text1700772207

P.S2: Sper ca articolul să ajungă la „cei mai perfecționiști” dintre prietenii tai și să îi ajute. Please, feel free to share!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s